Welkom
in de klas L4A

4a
Website 32
Website 41

Hallo,
wij zijn juf Lore en juf Ine

Hoi, ik ben juf Lore.
Ondertussen werk ik al heel wat jaren in het vierde leerjaar. In september verwelkom ik met veel plezier al die nieuwe enthousiaste leerlingen. Ik geniet er van om de kinderen doorheen het schooljaar te zien groeien en ik daag hen graag uit om het beste van zichzelf te geven.
Samen met Tom en Marilou woon ik in Tongerlo. Tijdens de vakanties doe ik niets liever dan verre oorden ontdekken.
En tegen een spelletje padel zeg ik zeker geen nee.

En ik ben juf Ine.
Sinds kort mag ik deel uitmaken van deze fijne en enthousiaste school. Je kan me telkens op woensdag terugvinden in deze klas.
Je kan mij wel wat vergelijken met een duizendpoot. Ik hou ervan om kinderen te motiveren en hen te zien opgroeien tot een zelfstandig individu. Zelf ben ik zeer creatief en hou ik ervan om met mijn handen aan de slag te gaan. Graag deel ik dit mijn leerlingen.

Wat leer je in mijn klas?

  • In het vierde leerjaar leren we wie we zijn. Ons eigen ‘ikje’ kan nog alle kanten uit. Met vallen en opstaan. In de klas leren we om samen te werken, om zelfstandig aan de slag te gaan, om onze eigen verantwoordelijkheid te nemen. 
  • We oefenen op het stellen van vragen: wie, wat, waarom, wanneer, … want door goede vragen te stellen, kom je veel te weten. 
  • Bij het rekenen werken we verder op wat we de vorige jaren aangereikt kregen. Inzicht in de kommagetallen in wel een grote stap voor ons.

Neem een kijkje in de
wereld van klas L4A

Lees onze blog

26 januari 2023

L4A Symbolen in de kerk

Vandaag gingen de kinderen van het vierde leerjaar op bezoek in de kerk. Ze werden door gids Greta ondergedompeld in de wereld van de kerkelijke symbolen. […]
22 augustus 2022

Eerste schooldag

Handjes 1