Welkom
in de klas L3B

3b
Website 16
Website 35

Hallo,
wij zijn meester Karl en juf Lenie

In onze klas zijn er 2 leerkrachten. Een juf en een meester.

Ik ben meester Karl en sta al langer dan 25 jaar op onze school. Bij mij staan de banken vaak nog in rijen. De kinderen kennen me als de schaakmeester. Ik ben een sportieve meester, hou van vertellen en vind een hechte klasgroep waarin iedereen zijn plaatsje heeft en zich goed voelt ontzettend belangrijk. Ons milieu en hoe het verder moet met onze planeet liggen me nauw aan het hart en ook om christelijke waarden en beleefdheid geef ik veel. Maar vergis je niet, met veel humor en expressiviteit zal ik elke dag weer een stukje van de wereld voor je open laten gaan.

Ik ben juf Lenie. Ik heb een passie voor lesgeven en sta dan ook steeds met een lach en een portie humor voor de klas. Naast het lesgeven vind ik het fijn om het avontuur op te zoeken. Op mijn skilatten in de bergen ben ik erg gelukkig. Verder hou ik van
winkelen, afspreken met familie en vrienden, terrasjes doen… Chocolade, sushi en pasta eet ik heel graag! Zingen met mijn ukelele en creatief bezig doe ik eerder ter ontspanning.

Wat leer je in onze klas?

  • In het derde leerjaar zijn we al wat groter. Hier leren we tot 1000 en maken we voor het eerst cijferoefeningen. Schatten en meten zijn belangrijk. Hier leren we ook waarom lopen met 1 o is en katten met 2 t’s.
    Ons persoontje ontwikkelt zich naar zelfstandigheid en tegelijkertijd worden we ook groepsmensjes. Daarom gaan we een week op sportklas om een echte vriendengroep te worden.

Neem een kijkje in de
wereld van klas L3B

Lees onze blog

Handjes 1