in de tweede

Website 28

Hallo,
we zijn juf An W. en juf Whitney

We staan elke dag klaar voor de kapoenen van de tweede kleuterklas! Wij noemen ze ook wel eens de kikkers en de eendjes, onze klasnamen. Naast dat we elke dag plezier beleven in de klas, kan je ons ook altijd plezieren met een lekker etentje en goed glaasje wijn.
Ik ben juf An, heb 2 volwassen kinderen en vind vroeg opstaan en tijd maken voor het lezen van een goed boek echt geweldig.

Ik ben juf Whitney. Ik vervang momenteel juf Julie tot ze terug is van haar zwangerschapsverlof. Ik sta elke dag met een glimlach voor de klas. Samen met de kinderen experimenteer en exploreer ik graag hoe de wereld in elkaar zit.  In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hondje Mitch en ga ik graag op uitstap.

Ons motto: ‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!’

Wat leer je in onze klas?

• Samen spelen staat centraal. Leren elkaar te helpen, naar elkaar te luisteren en samen aan de slag gaan.
  • De kleuters kiezen allemaal een eigen kenteken en gaan hiermee aan de slag in de verschillende hoeken.
  • Lekker bouwen in de grote bouwhoek kunnen ze als de beste in de 2de kleuterklas.
  • Elke 2 weken werken we rond een nieuw leuk thema, passend bij de interesses van de kleuters.
  • De kapoenen kunnen zich helemaal uitleven in onze eigen klastuin! Zowel winter als zomer is er vanalles te beleven!
  • Helemaal zichzelf zijn, daar draait het om.

Neem een kijkje in de
wereld van de kikkers en eendjes

Lees onze blog

Briljant Onze School Divider