Dag instappertje,

Nog heel onwennig, of juist onbevreesd, stap je plots een heel andere wereld binnen. Een groep vol unieke kinderen zal je verwelkomen, misschien een beetje overdonderen en wat bang maken, maar je zal vlug je eigen veilig plaatsje vinden, samen met je juf, die voor jou al snel de liefste van de hele wereld zal zijn.

Dag grote uk met een echte boekentas vol uiteenlopende verwachtingen,

Schoollopen doe je al een hele tijd, maar leren lezen, schrijven, heuse rekensommen maken, een eigen bank, boeken en schriften, al wat langer stilzitten, ... schrikken je misschien nog wat af, of maken je net heel nieuwsgierig en enthousiast.

Nu lijkt het allemaal heel ernstig te worden, maar wees gerust, alle juffen en meesters spelen ook nog supergraag. Het wordt een fantastische tijd vol afwisseling!

Dag nieuweling, die hier tijdens je lagere schoolloopbaan komt binnengewaaid,

Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, je bent hier heel welkom. Iedereen vindt het super dat je onze basisschool komt versterken.

Je zal razendsnel de beste maatjes zijn met tal van reeds ingeburgerde klasgenoten, die je met plezier vertrouwd zullen maken met het reilen en zeilen van onze school. Bovendien zullen alle juffen en meesters ervoor zorgen dat je je snel thuis voelt.

Dag ouders,

Is jullie kind een engel of bengel, een stille water met diepe gronden of net eentje met het hart op de tong, een wervelstorm of taterwater, een onverbeterlijke grapjas of serieuze analyticus, een dromer of de nuchterheid zelve, een allemansvriend of kruidje-roer-mij-niet, ... onze deur staat voor iedereen open!

We vinden het oprecht een hele eer dat jullie voor onze school gekozen hebben, en ons het vertrouwen geven om mee in te staan voor de verdere opvoeding en ontplooiing van jullie kind in al z'n facetten.

We willen jullie kind de mogelijkheid geven om te groeien, te bloeien en uiteindelijk te schitteren!

WELKOM!