Groepsfoto

LogoWelkom op het stukje website van de oudervereniging. We zijn een groep enthousiaste ouders die de handen uit de mouwen steken ten voordele van alle kinderen van de school. We zamelen niet allen geld in, maar bouwen ook actief mee aan een school waar het prettig is om te leren. 

Om dit alles praktisch in goede banen te leiden, zijn we georganiseerd in een aantal werkgroepen. Deze werkgroepen staan in voor één bepaald aspect van onze werking: de organisatie van een bepaalde activiteit of meewerken aan het onderhoud van de school.

Af en toe komen we met zijn allen bijeen om ideeën uit te wisselen. Elk schooljaar zijn er vijf algemene vergaderingen, in principe voor elke grote activiteit. Op deze vergadering zijn alle ouders welkom! Steeds komen de verschillende werkgroepen aan bod en ook de financiële stand van zaken wordt besproken. Verder worden we op de hoogte gehouden van het laatste schoolnieuws. Aan het einde is er een variaronde; hierbij komt iedereen aan bod. 

De dagdagelijkse leiding van de oudervereniging wordt verzorgd door het bestuur. Zij worden om de twee jaar verkozen tijdens de laatste algemene vergadering van het schooljaar.

Wil je ons beter leren kennen? Stuur dan zeker een mailtje naar oudervereniging.opendeur@gmail.com, spreek ons aan of kom eens langs op onze algemene vergadering! De juiste datums vind je in het jaaroverzicht.