Foutmelding

• Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3139 van /var/www/vhosts/vrijebasisschoolputte.be/httpdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 130 van /var/www/vhosts/vrijebasisschoolputte.be/httpdocs/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
Onze eerste weken in onze klas zitten er al op! De tijd vloog voorbij! Want we hebben zoveel ontdekt en gespeeld en heel veel vriendjes leren kennen. Zo leerden de grassprietjes en de lieveheersbeestjes elkaar beter kennen. We speelden in de twee klasjes en we hebben zelfs twee juffen. Zo heb je juf Sanne en juf Annemie. Daarnaast hebben we ook juf Marijke (de kinderverzorgster) die af en toe ook eens mee komt spelen met ons in de klas. We gingen ook turnen met meester Andy en leerden de nieuwe directie 'Juf Dominique' kennen. Daarnaast leerden we waar we onze schooltas moeten zetten, waar we onze jas moeten hangen en welke deuren er nog allemaal zijn op onze school. We leerden de speelplaats, de refter en de andere juffen beter kennen. En we speelden ook af en toe met de visjes (peuters) van juf Natalie. En natuurlijk speelden we ook kringspelletjes om elk lieveheersbeestje en elk grassprietje beter te leren kennen. Zo speelden we een heel leuk spel met een roertrommeltje. Als je het geluid van het roertrommeltje hoorde, mocht je "kiekeboe" doen vanonder het doek. Dit was super spannend en kei leuk! We kozen ook ons eigen kentekentje. Dit kentekentje hangt nu bij onze kapstok en we weten nu ook welke beker van ons is. Daarnaast leerden we natuurlijk ook Jules en Maja (onze klaspoppen) beter kennen. Kortom, we gingen op verkenning, speelden en genoten van al dat nieuws. Daarnaast hebben we ook al geschilderd met vingerverf en getekend met wascokrijtjes. Zo maakten we onze verjaardagskalender en onze verjaardagstaarten. Want de eerste jarigen werden al gevierd in onze klasjes. Ons schooljaar is goed gestart!