Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3139 van /var/www/vhosts/vrijebasisschoolputte.be/httpdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 130 van /var/www/vhosts/vrijebasisschoolputte.be/httpdocs/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
Wij leerden de afgelopen week over de regen. Na ons laarzenavontuur luisterden we naar een verhaal over Jan met zijn nieuwe laarzen. Hij kon er heel veel met doen. Springen, op 1 been staan, rennen,... Wij probeerden dit ook meteen uit. We stapten met grote stappen in de plassen of trippelden met muizenstapjes rond de plassen. Heel onze zaal was vol passen. Plassen die wij zelf hadden gemaakt met onze handen. "Rikke tikke tikke tik. Regendruppels die maak ik." We maakten regendruppels in de lucht en op de grond, op het bord en uiteindelijk... "Regendruppels op mijn blad. Spat spat spat spat!" maakten we regendruppels op ons blad. We bekeken ook allerlei paraplu's en maakten er een grote parapluwinkel van. En we luisterden ook naar een heel bijzonder verhaal 'Jezus stilt de storm'. We maakten een zee in onze klas met daarop een boot. We speelden het verhaal na. Het begon te regenen en al snel was er storm op zee. De vrienden van Jezus werden bang. Maar gelukkig was Jezus bij hen en vertelde hij dat ze niet moesten bang zijn van de storm. Vrienden zijn er om voor elkaar te zorgen. Zo zijn wij ook vriendjes die goed voor elkaar zorgen. Naast dit hele regenavontuur was er ook een grassprietje jarig. Hoera!