Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3139 van /var/www/vhosts/vrijebasisschoolputte.be/httpdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 130 van /var/www/vhosts/vrijebasisschoolputte.be/httpdocs/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
Sint en Piet gaven via een filmpje de opdracht om samen te geen kijken naar het grote Sinterklaas-poppenspel. Alle peuters en kleuters genoten hiervan! Jef en Marie schreven een brief naar de Sint. Jef vroeg een konijn, een echt konijn. Zou Sinterklaas dit wel brengen? De Sint en zijn pieten hadden het erg druk met pakjes inpakken, zakken sorteren, alles op de stoomboot brengen, ... En dan konden ze vertrekken. Iedereen zong luidkeels 'Zie ginds komt de stoomboot' mee toen Sint en zijn pieten aan het varen waren. Toen ze aangekomen waren, moesten we de pieten helpen om de juiste huisjes te vinden. Toen alle pakjes op het juiste adres afgeleverd waren, kon de Sint terug vertrekken. Jef en Marie werden de volgende ochtend vol spanning wakker en liepen meteen naar de woonkamer om te zien wat ze gekregen hadden. Jef was teleurgesteld. Er zat geen echt konijn maar een knuffelkonijn in de zak van Sinterklaas. Maar Marie ontdekte al snel een brief van de Sint die erbij zat. Jef moest het knuffelkonijn kriebelen achter zijn oren en heel lief knuffelen... en wonder boven wonder... het werd een echt konijn. Dankjewel lieve Sinterklaas!