Foutmelding

• Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3139 van /var/www/vhosts/vrijebasisschoolputte.be/httpdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 130 van /var/www/vhosts/vrijebasisschoolputte.be/httpdocs/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
We maakten onze klassen super gezellig! Grote dozen werden uitgeladen en slingers en kerstballen werden omhoog gehangen. Onze kerstboom kreeg een plekje naast de openhaard met een ster bovenaan op het topje. Een advents-kerststuk werd in de grote gezellige kring gemaakt bij juf Annemie. Iedereen hielp mee met groene blaadjes prikken in het kerststuk. Elke ochtend kwamen we samen rond ons kerststuk om de kaarsen aan te steken. Gezellig was dat! Ook in onze winkel kon je nu kerstversiering kopen. Met deze kerstversiering mocht je een grote kale kerstboom versieren. We luisterden ook naar een verhaal over een heel speciaal dennenboompje in het bos. We maakten zelf een dennenboompje van een dennenappel en we bestempelden een ster. Dit vormden samen een mooi knutselwerkje voor op de feesttafel bij jullie thuis. Ook zongen we het liedje 'Oh dennenboom' uit volle borst en ook onze nieuwjaarsbrief werd elke dag opgezegd. We maakten voor onze nieuwjaarsbrief een heel speciaal lichtpotje met een kaarsje vol wensen voor jullie. We luisterden naar het kerstverhaal en speelden dit helemaal na. Het was een grote toneelvoorstelling met echte acteurs. Dit rollenspel werd nadien meermaals gespeeld tussen de kinderen onderling. We maakten het ook super gezellig met een grote kaarsenbak. Je hebt grote, klein, dunne, dikke kaarsen in allerlei verschillende kleuren en vormen. Gezellig dat dit was. En het uitblazen was ook steeds leuk maar niet altijd even makkelijk. We weten nu ook dat je heel erg voorzichtig moet zijn met kaarsen. Heel wat mooie kerstverhalen werden ook verteld bij de kaarsjes. We vulden ook een prachtige kerststal met kerstfiguren. Daarnaast hadden we ook stalletjes waarmee we naar hartenlust konden spelen. Er werd ook kerstballensoep gemaakt, boompjes werden versierd, ... noem maar op! Het was een super gezellige tijd in onze klas!