Sinds 2015 zijn op onze school enkele ouders en grootouders actief om de schooltuin in de hand te houden. Zo stak het schooltuinteam een eerste maal de handen uit de mouwen voor het gangbaar onderhoud zoals hagen snoeien, bladeren opruimen, onkruid wieden in het najaar van 2015.

Maar ook enkele stevigere taken waren door het grote aantal vrijwillige en soms zelfs professionele groene vingers mogelijk.  Zo konden in het voorjaar 2016 ook bomen professioneel aangepakt worden waardoor er ondermeer zonlicht in de kleutertuin kan schijnen en deze zomer een nieuw grastapijt kon worden aangelegd.

Voor elke tuinklusdag, en dat zijn er inmiddels toch al een aantal, kon steeds op een grote groep enthousiastellingen gerekend worden. Helpende handen, het hoeven geen groene vingers te zijn, zijn uiteraard nog steeds welkom. Hoe meer handen, hoe lichter het werk. Als je wil komen helpen in dit Toffe TuinTeam, geef je maar een seintje aan de Dirk-teur.